Aksjeopsjoner Biff Demi Glace
Major International, Storbritannia Major International er et selskap som spesialiserer seg i produksjon av supper, sauser, aksjer og gravies. Alle produktene har helt naturlige ingredienser uten kunstige tilsetningsstoffer og er produsert i EU-godkjent fabrikk i Wellingborough, Northamptonshire, Storbritannia. Produktene leveres til matvareproduksjonsmarkedet, inkludert kokeklokke, ferdigmatindustrien og også cateringforretningen. Produkter inkluderer saus, lager og sauspulver og pasta i en rekke smaker som kylling, grønnsak, biff, lam, sopp, laks, hummer, kalkun, blåost og en hel rekke andre. De er produsert i antall pakningsstørrelser i polyetylen tubsjarsposer og til og med i en pumpe dispenser for bruk med resealable marinade poser sistnevnte er en ny utvikling for den indiske restauranthandelen. Selskapet tilbyr en fullstøttetjeneste til kunder, inkludert oppskriftutvikling, teknisk støtte og prøveeksempler. UTVIKLING AV FACILITETEN I januar 2007 oppgraderte Major International-anlegget i Wellingborough noe av sitt prosessutstyr for å forbedre produksjonsprosessens hastighet og effektivitet. Selskapet installerte to bollehakkere for å forbedre automatiseringen av prosessen. Utstyret ble installert av Union Food Machinery (UFM) i Northampton. UFM ga teknisk rådgivning på stedet før og etter installasjonen og det foreligger en vedlikeholds - og servicekontrakt på plass. Utstyret som ble levert ble produsert av Laska i Østerrike og inkluderte en KU500 500l skålkapasitetshopper og en KCU200 200l skålkapasitetshopper. Skålhakkene gir ikke bare mer konsistent blanding av ingredienser, men kan også samhandle med en fullstendig automatisert prosess ved hjelp av et PLC-kontrollalternativ. Major International ønsker å bevege seg mot mer automatisering. Skålhakkene gir en kontrollerbar blandingshastighet og en uendelig variabel skjærehastighet opp til maksimalt, så vel som forover og omvendt blanding. De to bunkehakkene kunne også installeres med et oppskriftshåndteringssystem og en modemkobling for oppdatering av prosess - og oppskriftdata via internettkontroll. Kjøttet og andre ingredienser til produksjon av lager, saus eller saus er tilberedt for hånd i henhold til oppskriften og veies deretter inn i bunkehakkeren hvor de omdannes til en meget jevn pasta klar for neste trinn i prosessen. Lagerbaser i salte kylling, lam, biff, grønnsaker og ost varianter har mindre enn 0,5 g fett per 100 g og er konserveringsmidler gratis. PRODUKTOMRÅDE Major International tilbyr også en rekke spesialiserte produkter som Halal-sertifiserte blandinger og aksjer. Fem av de 19 aksjebaseene er Halal. Ved siden av dette, på grunn av områdene av bruk av sine produkter, som på sykehus, må det være nøye overvåking av salt og fett. Lagerbaser i salte kylling, lam, biff, grønnsaker og ost varianter har mindre enn 0,5 g fett per 100 g og er konserveringsmidler gratis. I tillegg er salt strengt begrenset, med pulverblandinger og nivåer med mindre enn 1 g salt per kg blanding. David Bryant, administrerende direktør for Major International, kommenterte: Vårt mål er å skape produkter som gjør cateringvirksomhetene enklere, og i dagens multietniske samfunn er det viktig, og bare riktig, at vi tenker på de ulike sosiale og religiøse kravene til forbrukeren. Stocks and Sauces: Stiftelsen for Great Cooking Stocks Amp Sauces: Grunnlag for Great Cooking S tocks og sauser spiller en viktig rolle i den kulinariske verden. Muligheten til å lage deilige aksjer vil være din billett til dyp rik smak. Å vite hvordan du lager lagre riktig og riktig, vil skilles i dine ferdigheter fra tusenvis der ute som gjør det feil. Det er en metode for å lage aksjer, og når du vet hvordan du gjør det, vil du se en ny verden åpen for deg på måter du aldri har tenkt på før. Aksjer er grunnlaget for nesten alt vi gjør. Franskene kaller det på en riktig måte (base). Vi lager vanligvis lager med jevne mellomrom om vi vet det eller ikke. Hvis du har brukt vann som en base for suppene dine og lagt til en bouillonbase for å smake den, er det en lagerbeholdning som er rik på smak. Det kan legge til 8211, det er ingenting annet enn salt og MSG. Aksjer er den perfekte gratis følgesvennen til kjøkkenet. De bruker skrapavfall, legger til dybde og smak, er lett å forberede, og er universelt allsidige. Sauser er det dekadente derivatet av bestandene. De er konsentrert i smak, legger til rikdom, glatthet og forbedrer alle retter. Du vet hva en flott saus er. You8217ve har sannsynligvis opplevd en på en restaurant over biffen din, kanskje en brandy pepperkornsaus, eller kanskje du likte den mest delikate Mac amp Cheese, muligens en cheddar bechamel. Sauser beriker mat på samme måte som pisket krem beriker paier, eller frosting forbedrer kaker. Nøkkelen til stor sausfremstilling er alltid, og vil alltid være, og starter med en stor bestand. Let8217s dykker rett inn i lager og forstår forskjellene mellom et lager, en saus og en kjøttkraft. Hva er en lager En bestand er essensen av smak spredt i vann. Det finnes utallige aksjer som spenner over mange nasjoner og kulturer. En bestand som er unik for en kultur, definerer og dominerer den regionale smaken. Meksikansk mat har sine egne aksjer. Den japanske har sine egne aksjer. Kina, Thailand, India, Frankrike 8211 du heter det. Vi skal holde fast i klassisk lagerarbeid, men The Culinary Cook kan skrive opp noen internasjonale aksjer på et senere tidspunkt. En klassisk lager kan defineres i 4 typer Hvit lager Brown Stock Fish Stock Grønnsaks aksjer er en av de viktigste grunnlag for matlaging. Tenk på det som støtte bjelker for huset av kulinariske. Let8217s undersøker de forskjellige lagrene for å se hva vi kan lære. Hvit lager En hvit lager er et lager laget av bein som ikke er stekt eller brunet. De er vanligvis rå og den vanligste typen hvitløk er all-purpose Kyllingelager. En hvit bestand har en lett gylden farge som er klar og mild i smak. Hvite bestander brukes vanligvis som baser i supper og som erstatning for vann (Pilafs, for eksempel). De kan forbli relativt fargeløse hvis fargeløse grønnsaker brukes (f. eks. En hvit mirepoix). Kyllinghvitelag har en tendens til å ha mindre gelatininnhold enn brunefiskbestand, slik at fortykning ved reduksjon ikke gir de resultater man ville se fra en brun lager. Brown Stock B rown aksjer er vanligvis laget med biff bein. De beste typene ben som skal brukes er knuckleshanken fra kalvekjøtt, da de inneholder høyere kollageninnhold som produserer det alltid tiltalende gelatinutseendet. Ved å steke beinene før du lager, får du en dyp, rik, mørk brun farge. Karamalisering av beinene gir lagerets farge og smak. Lager er veldig lett å lagre og bruke etter behov, og gjør det ekstremt allsidig. Brune bestandene er også de vanskeligste å lage, da det ikke bare krever riktig type bein, den nøyaktige bruken av beinene og 8-12 timers koketider , men også et visst nivå av forståelse for prosessen og ønsket utfall av aksjen. Jeg oppfordrer alle til å trene og eksperimentere med å lage brun lager, for det er den eneste måten du skal bli bedre på. Bruken til brun lager er vanligvis reservert for mørkere retter som biff gravies, stews og jus8217. Det er også grunnlaget for å lage demi-glace, espagnole og det ultimate i dekadens, glace de viande som brukes til produksjon av de mest avanserte sauser. Å utvikle din egen merkevare med brun lager (eller noe lager) er viktig for din suksess som kokk. Fiskelager F ish lager er avledet fra bein av ikke-fettfisk. De foretrukne benene er av kveite eller, hvis det ikke er tilgjengelig, andre ikke-fettete flatefisk. De er et snap å lage, tar bare 45 minutter, og er avgjørende for retter som viser sjømat som sin viktigste. Chowders En variasjon av klassisk fiskebestand hvor hodet og trimmen blir brukt. Dette kan produsere en fett og overskyet lager, i motsetning til bare ben, er en stor bruk for bestandene, samt en pokevæske for andre fisk. En fiskebestand er klar med en uttalt fisksmak og veldig lett kropp. Det er en variasjon til fiskebestanden kalt en fumet. En fumet er en fiskebestand som har hvitvin tilsatt den. En fumet er sterkt flavored og aromatisk. Redusere en fumet med halvparten resulterer i en essens. Fiskben bør vaskes før bruk, men blancheres aldri som vil miste smak. På grunn av den korte tilberedningstiden, skal mirepoix eller andre grønnsaker kuttes små og svette for å oppmuntre til smakutvinning. Vegetabilsk lager En vegetabilsk lager er akkurat som navnet tilsier. Det er et billig vegetarisk lager som brukes i supper uten kjøtt, eller som smakforbedrer i stedet for vann. En god vegetabilsk lager bør være klar og lyse. Det er ingen gelatininnhold på grunn av at ingen animalske produkter brukes. Vegetabilsk lager kan brukes i stedet for mange kjøttbaserte lageroppskrifter. Det er veldig praktisk når du lager vegetarretter eller som et lettere, mer sunt alternativ når du lager sauer eller supper. Mens mange forskjellige typer grønnsaker kan brukes til lagerfremstilling, er mer variasjon ikke alltid bedre. Noen ganger bruker bare en eller to grønnsaker som komplimenterer den ferdige tallerkenen seg bedre enn en lager laget med for mange grønnsaker. Court Bouillon En court bouillon er en sur matlaging væske som ikke er faktisk en bestand. Den er utarbeidet på samme måte som et lager, så vi vil dekke det i denne delen. En court bouillon er vanligvis vann med vin eller eddik, hvor grønnsaker og krydder har blitt simmeted for å trekke ut smaker. Det er utmerket for poaching matvarer som fisk og skalldyr. En court bouillon er best når den er tilberedt frisk. Court bouillon simmering W e vil bare dekke sauser kort på dette stadiet, da det er så mye å lære om dem i senere artikler. Sauser er vanligvis avledet fra bestandene og er tykke, rike og fulle av smak. Det er 5 forskjellige sauser som vi kaller morsausene. Disse fem sausene er enkle å huske ved å tenke på dem som farger. Hvit, Blonde, Brun, Rød amp Yellow, henholdsvis. We8217ll berøre base på dette emnet senere, hvor vi blir grundig på sauce-making. Kjøttkraft har invadert hjemmemarkedet og har gjort mange hjem kokker tror at kjøttkraft er hvor handlingen begynner. Mens kjøttkraft sikkert har sitt sted, er de ikke grunnlaget for at du skal begynne med. Hva er en kjøttkraft En kjøttkraft er et derivat av en bestand som er skapt med mange smakstilsetninger utenfor de tradisjonelle smaksessensene (for eksempel Mirepoix). De vil inneholde smaker som salt, urter og andre kraftige smaksstoffer i motsetning til de subtile og nøytrale smakene av tradisjonelle bestandene. Broths er også laget med kjøtt i stedet for bein og dette er den avgjørende forskjellen mellom de to produktene. Så hva dette betyr er at en kjøttkraft allerede er halvveis ferdig til et ferdig produkt som etterlater deg, kokken, med betydelig mindre muligheter for å endre, endre eller lage dine egne smaker. Kjøttkraft må forbli et produkt av smaksstoff og må være spesifikt for parabolen du prøver å lage. Et godt eksempel er kyllingnudelsuppe. En klassisk suppe som forvandler en base kyllingbestand til en kyllingbuljong ved bruk av mange forskjellige krydder og kokende kyllingekjøtt. Kjøttkraft er sluttproduktet, og vi ville ikke sprenge kyllingbuljongen for å bruke i, si en rørefryt fordi aromaene er designet spesielt for kyllingnudelsuppe. Mens du kan finne noen generelt nøytrale kjøttpålegg i butikken, og i en klemme er de fordelbare, de har en tendens til å være av underparametre på grunn av hvilken type ben og kjøtt som brukes til buljongen, som vanligvis er trimmings og avfall av behandlede kyllingprodukter som kyllingbryst. De er også lastet med salt og kan påvirke smakene negativt. Gjør deg selv en tjeneste og lær å lage dine egne aksjer 19 april 2012 The Culinary CookWagyu Ground Beef Er du klar til å nyte den ultimate hamburgeropplevelsen Dette er stedet å begynne. Med vår Kobe-stil Wagyu-biff får du mer biffig smak per kvadrat-tommers enn med noe annet biff på markedet. OK, vi kan bevise det, men det virker sikkert slik når du biter ned på en av disse burgerene friskt av grillen. Itrsquos alt i avl. Vårt hjerteoppvokst Wagyu biff kommer fra den berømte rasen Steer som brukes til å produsere det berømte Kobe-biffet i Japan. Kjent for sin høye marmorering, smøraktig tekstur og utsøkt smak, er dette det mest rarifiserte biffet på jorden. Din oppfatning av den ydmyke burger vil for alltid bli forandret med vårt Wagyu-kjøttbiff. Bare fakta Menneskelig oppvokst Fra autentisk Wagyu-lager Ingen antibiotika eller hormoner, noen gang Ingen animalske biprodukter Gradert av tredjepartsrevisor med japansk BMS-scoring system Skips i ukokt tilstand frosne varer kan tine i transit Produkt i USA Bruk innen 3-5 Dager av kvittering Wagyu storfe er en ekstraordinær rase, innfødt i Japan, hvor de utviklet seg isolert med en unik genetisk tilbøyelighet til høyt marbling. Feeding programmer oppfordrer storfeet til å sette på fett på alle de riktige stedene, og japanskene har utviklet spesielle regimer for sine storfe. På DrsquoArtagnan jobber vi med ranchere som hever Wagyu storfe i Texas, hvor cattleman er fortsatt konge. Øst møter vest med Texas ranching know-how og påvirkning av japansk fôring teknikker. Hovedvekten i programmet er human behandling og et lavt stressmiljø for storfeet gjennom hele livet. Kvegene begynner på beitemark og blir så introdusert til et gradvis fôringssystem, med syv forskjellige fôrvarianter, som inkluderer korn og korn, frie valg mineraler og ferskvann. Og som deres japanske fettere, er en strengt fulgt diettrotasjon hemmeligheten for utviklingen av den karakteristiske marmorering, delikat tekstur og ypperlig smak. Ingen antibiotika, hormoner eller animalske biprodukter blir noen gang brukt. Oppdratt til alderen 30-36 måneder, overvåkes storfeet fullt ut i alle stadier av veksten. Den resulterende delikate og rike Wagyu biffen er gradert Prime 90 av tiden da den blir gradert ved hjelp av det japanske biffmarmorestandardsystemet (BMS), som viser mengden marmorering i kjøttet, rangerer den fra 1 til 12. Scores fra 8 og opp angir nivåer av rikelig marmorering, og toppen av BMS-skalaen (12) vil bety at fettmarmorien var ekstremt rikelig. Den japanske ytterligere rang biff på total kvalitet fra 1 til 5 (er utmerket), som tar hensyn til marmorering, utbytte, farge og tekstur samt fettkvalitet. For å nyte Wagyu-burgere på sitt beste, anbefaler vi at de kokes raskt over moderat høy varme til middels sjeldne med en støpejernspanne eller grill. Og for det vi kaller The Ultimate Burger. topp pattyen med et stykke foie grasmdashand smør bunsen med svart trffelsmør. Eller kombinere disse to luksuriøse godbitene med et stykke av vår prisbelønte medallion av foie gras med svarte trøfler krumme din grillige Wagyu burger. Vårt Wagyu-oksekjøtt Blant kokker, er DrsquoArtagnan Wagyu biff anerkjent for sin høye kvalitet. Vi starter med den beste rasen av storfe og arbeider med samvittighetsfulle ranchers for å bringe overlegen Wagyu biff til markedet. Hundrevis av avl, tiår med ranching erfaring, og vårt engasjement for excellence kommer sammen i dette marmorert, delikat-teksturert og riksmakket biff.
Comments
Post a Comment